Type and press Enter.

Over

Coffee Guru & eigenaar

Björn Aarts

Al bijna twintig jaar werk ik samen met visionaire boeren, innovatieve verwerkingsbedrijven en geavanceerde technologie die allemaal streven naar uitmuntendheid in ons vakgebied. Inmiddels zijn de effecten van ieders harde werk vermenigvuldigd door de gecreëerde gemeenschap. Werk samen, geloof in mensen en blijf tijd, geld en energie investeren in je partners. Stel je eens voor waartoe we in staat zijn zonder beperkingen. Door dit allemaal samen te brengen hoop ik jullie “de smaak van perfectie” te geven.
Onze filosofie

Koffie is ons vak, ons ritueel, onze passie.

Ik geloof sterk in een perfecte samenleving. Door iedereen in de frontlinie van de toeleveringsketen te belonen, wil ik economische onafhankelijkheid creëren. Met een fatsoenlijk inkomen hoef je je geen zorgen te maken over huur, eten op tafel of onderwijs voor je kinderen. Dit geeft je een bepaalde gemoedsrust die uiteindelijk leidt tot nieuwe gedachten en innovaties. Door een gemeenschap te creëren waar deze ideeën worden gedeeld, uitgeprobeerd en in praktijk gebracht, probeer ik een betere wereld voor iedereen op te bouwen. Van landbouwers en agronomen tot ingenieurs van productiemachines en verkopers, we doen allemaal ons best om het volledige potentieel te laten zien van de prachtige producten die we maken. Naar mijn mening is dit gemeenschappelijke doel de beste manier om een duurzame keten in de voedselindustrie te creëren.

gecertificeerde plantages

Single Origin koffie

Bij Dutch Barista richten we ons op het branden van Single Origin koffies. Alleen van gecertificeerde plantages en waar mogelijk met een Excellent COE award. Bijna elke dag worden er kleine aantallen Arabica bonen gebrand. In de koffiebranderij word je verwelkomd door de lekkerste geuren van vers gebrande koffiebonen van over de hele wereld. De gebruikte koffiebonen hebben allemaal een hoge technische testscore van het Coffee Quality Institute behaald. Kwaliteit, expertise en toewijding zijn immers de ingrediënten om koffie tot zijn recht te laten komen.